Marja

Den långa resan.

Trött i dag.

solnedgang4

Solnedgången i dag vid halv två tiden var väldigt vacker och försiktig. Jag skulle gå till grannhuset med ett protokoll och sölade så mycket att jag missade bussen sen. Men det kommer en ny buss var tionde minut på vardagarna, så det spelade ingen roll.

I dag skulle jag vara hemma hela dagen och plocka undan efter julkortscrappandet och städa, men så läste jag i tidningen att Pysselshopen skulle upphöra och hade utförsäljning. Då var jag ju bara tvungen att fara ner på stan. Allt i butiken såldes med 25% rabatt och på vissa varor var det 50% rabatt. Jag passade på att köpa lite basvaror… vita och svarta scrappapper, lim, tape, en stämpeldyna i guld, ett set akrylstämplar (stjärnor), en smal akvarellpensel och sen köpte jag min tredje träningsbok i brush lettering… alltså modern kalligrafi med penslar. Jag vill så gärna kunna skriva Grattis eller God Jul på mina kort. Dessutom är det väldigt skönt att avsluta dagen med en stunds träning på vackra bokstäver och snirklar och inte minst, så är det bra för mina artrosstela handleder.

Det var inte lika kallt i dag, bara -7 grader. Jag är trött efter förra veckans nattsuddande. I går kväll skulle jag gå och lägga mig i tid, men så skulle jag skriva ut några papper och den för—-ade skrivaren bråkade med mig. Den skall gå på wi-fi:n , men jag måste installera den varje gång och sedan omstarta datorn. Det verkar som att Windows 10 och den nya skrivarmodellen inte gärna synkroniserar. Jag skulle ha kollat upp det där innan jag köpte skrivaren. Nåja, jag är ju envis och får det oftast att fungera, men i natt tog det tid och jag kom sent/tidigt i säng.

I morgon ska jag göra ett nytt försök med städningen, men först måste jag nog ta en promenad ner till sjön… längtar så dit ner.

Gick in och spårade mitt paket och såg att det hade lämnats ut till mottagaren. Då var den oron ur världen.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken fin solnedgång! och mysigt att stanna upp en stund och titta.
    Tur med utförsäljningen i butiken och dte är ju sådana saker som du har stor glädje av. Roligt med den moderna kalligraftin med penslar. Jag provade i Peking, men lyckades inte så bra. Händerna är inte så följsamma.
    Önskar dig en fin tisdag och kanse blir det en promenad ner till sjön.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Visst blev det en promenad ner till sjön. 🙂 Vad gäller kalligrafin är mina händer inte heller så följsamma och just därför tycker jag inte om min handstil. Kinesisk kalligrafi med penslar är nog mycket mer avancerad än det vi håller på med i Sverige. Man måste vara stadig på handen och inte tveka.
      Ha en skön onsdag!
      Kram!

  2. Judy

    Pretty sunset! We have about an hour and a half more daylight. The bus system over there is quite efficient. The temperature here today is close to -20C. Have a nice walk to the lake and I look forward to more pictures. Enjoy your evening! Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! And thank you for the Christmas greeting and the wonderful little angel! It’s so sweet.
      Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.