Marja

Den långa resan.

Pimpad påse.

amaryllisknopp

Min amaryllisknopp kämpar och titta så mörkt det är ute mitt på dagen. I morgon på eftermiddagen infaller vintersolståndet och sedan ska det bli ljusare. I dag har det varit plusgrader och ösregnat. Jag skulle åka till min kompis på Mariehem, men hon ringde och sa att det var så halt att det var risk för att bussarna skulle stå stilla igen. Vi bestämde att träffas en annan dag. Jag gick in på tabussen.nu och såg att det var mycket trafikstörningar i Länstrafikens busstrafik… däremot verkade lokalbussarna gå som vanligt.

Jag har organiserat i min pysselgarderob och plockat undan allt jag dragit fram. Tog en paus och pimpade en påse till värdinnan på julafton. Ska fylla den med lite smått och gott.

julpase

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så fin påsen blev! Du kan då verkligen få till det bra!
  Trist med trafikstörningar men inget en kan påverka direkt. Kanske kunde bussarna ha mer tilltagna tider under vuntern. Och vinter blir det ju varje år.
  Önskar dig en trevlig torsdag.
  kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag gillar ju att pyssla och pimpa tråkiga saker. 🙂 Det har blivit mycket sämre med sandningen av gatorna i år… vet inte om kommunen drar in på det med. Det har klagats mycket över att cykelbanorna varken plogats eller sandats i tid.
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.