Marja

Den långa resan.

Vintersolstånd

vintersolstand

Vintersolstånd i dag och jag hann precis ner till Strömpilen innan det vackra ljuset övergick till mörker. Klockan är två och solen går ner och i motsatt väderstreck är himlen vackert pastellfärgad. Det var magiskt för en stund.

vintersolstand2

Jag trodde det skulle vara mörkt hela dagen, men solen tittade fram när jag steg upp och det kändes upplyftande. Nu går vi mot ljusare tider.

Ha en lugn fredagsnatt <3

6 kommentarer

 1. Ditte

  Väldigt vackra bilder och det vill till att vara beredd med kameran. Och det var du. Skönt nu att det blir ljusare igen. Mörkret är jag ingen ”fan” av.
  Önskar dig en fin kväll.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, nu blir det ljusare och jag tyckte man märkte av det redan i dag. 🙂
   Ha en fin dan före dan!
   Kram!

 2. Paula

  Det första fotot är så hjärtknipande vackert, som en målning. Gör en förstoring och häng på väggen. Ska jag säga som inte själv kommit till skott trots att det är lätt att beställa på nätet…
  Hoppas helgen varit till belåtenhet. Har du varit hemma eller hos dottern? Jag har haft en ensam jul med djuren, som vanligt, men jag är ingen julfirare så det är helt okej. Hade matsällskap på julaftonen, sen var jag hundvakt till juldagen och dagarna bara rullar på. Trist bara med skitvädret vi haft. Men det kan man ju inte rå på.
  God fortsättning eller kanske dags att säga gott slut!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Paula! Jag firade julafton hos en väninnas dotter. Ska åka till Stockholm nu i januari i stället. God fortsättning till dig med! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.