Marja

Den långa resan.

Bovetepasta

bovetepasta

Bovetepasta med stekta laxtärningar i spenatstuvning är vad jag kan bjuda på i dag. Smakar riktigt gott. Jag äter ju ogärna pasta för blodsockrets skull och min mage tål inte bönpasta eller sojapasta m.m., men bovete äter jag gärna och gillar smaken.

Ett par kompisar kom förbi i dag med bullar och fikade med mig. Det var jättesnällt av dem, men vi kramades inte för jag vill inte smittas. Jag mår fortfarande ganska risigt och börjar bli otålig över situationen. Jag får ta det väldigt lugnt över nyåret, för till Trettondagshelgen kommer flickorna, Johanna och Ronja, hit från Stockholm. De vill se snö och det har vi ju här nu. Sen ska jag åka ner till Stockholm en sväng i mitten på månaden.

Snart går vi in i ett nytt år. Den 11 januari har jag bloggat åtta år här på VK. Före det var jag två år på ett annat ställe, så egentligen har jag bloggat i 10 år! Och nästan varje dag. Som det känns nu kommer jag att dra ner på bloggarna till 3-4 gånger i veckan. Jag har inte lika mycket att säga numera. Vi får se, men sluta helt kommer jag inte att kunna göra.

Ha en lugn söndagsnatt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.