Marja

Den långa resan.

Enhörningsfisar

enhorningsfis

Har ni någonsin funderat över hur enhörningsfisar luktar? Jag brukar ha svagt doftande ljus i badrummet när jag har gäster, för att göra det mysigt. Har haft värmeljus som doftat svagt av Verbena… ungefär vad jag själv klarar av. Nu var de slut på Lagerhaus och hade visst utgått ur sortimentet, så jag fick titta/lukta på andra alternativ. Det fanns Angel dust och Unicorn farts bland annat. Jag valde enhörningsfisar … de luktar svagt av persika… eller grapefrukt. Så nu vet ni.

I dag har det varit mulet, men inte kallt. Jag hade slut på kaffe och det går ju inte, så det blev en snabb tur till Lidl. Passade på att köpa fräscha tulpaner också.

I går var jag ju nere vid sjön. Promenerade ut på isen och följde stigen över till andra sidan… till Kyrkstugan. På båda sidorna av sjön har man plogat upp en bred väg som man kan gå på bredvid det fina skidspåret. Mitt på sjön hade en familj borrat upp ett hål i isen och satt och pimplade. De hade gjort upp eld och hade det riktigt mysigt i solen.

Snön var bländande vit och mina fotokromatiska glasögon blev kolsvarta, vilket var skönt, men det var svårt att se vad jag fotograferade.

sjon

sjon2

Vid stranden hade en jätte glömt sina skidstavar. Mina gåstavar ser pyttesmå ut där bredvid.

sjon3

Nu är helgdagarna över och vardagsrutinerna börjar igen.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, det är mycket snö kvar i skogen och nere vid sjön, men i stan är det barmark på sina ställen. 🙂
      Ha en fin onsdag!
      Kram!

  1. Judy

    Beautiful lake pictures! 🙂 The sky is such a pretty shade of blue. Instead of ice road trucking you get to go ice road walking (haha). The peach smelling candles sure sound better than unicorn farts. Have a nice week! Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! I still watch Ice road truckers in the afternoon when I’m at home. 🙂
      Have a nice week! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.