Marja

Den långa resan.

Let’s Get Sketchy… April sketch nr 1

layout5

layout6

Efter en skiss hos Let’s Get Sketchy. Hittade några bilder från en resa till Helsingfors för ett par år sedan. Här sitter barnbarnet och poserar för sin mamma vid fontänen som heter Havis Amanda. På min nästa layout tror jag att Amanda skall få vara med.

/This is my grandchild posing at a famous fountain in Helsinki a couple a years ago./

17 kommentarer

 1. Paula

  Vilken rolig idé med collagetävling. Gör du i datorn eller på papper och fotar sen? Vet ju att du gillar och är duktig på att pyssla. Där kan du nog bli sittande långa stunder kan jag tro. Jag har tagit en paus i mitt måleri, det gick trögt och sen kom detta med flytten som gör att jag inte orkar koncentrera mig. Hoppas få ny fart på kreativiteten när maj tar vid. Ha en skön vårvecka

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Paula! Jag har ju hållit på flera år med scrapbooking och allt är gjort för hand. Att göra det digitalt tycker jag är fusk. Det här är en sida till ett fotoalbum… jag har gjort flera album till dottern och barnbarnet och ett album till min kompis med bilder från hennes fina trädgård. Visst, det tar tid, men jag brukar pyssla medan jag tittar på TV.
   Sen målar jag ju också mellan varven. 🙂
   Ha en fin vecka! Kram!

 2. Ditte

  Vilket vackert kort du scarpat! Och så fint att ha detta till ett album.
  Havis Amanda har jag sett i Helsingfors och vet att jag också ätit på en restaurang med samma namn. Även fotot på Ronja är fint.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, Havis Amanda är ju känd för att studenterna klättrar upp och placerar en studentmössa på henne på Valborgsmässoafton. 🙂 Restaurangen finns i Esplanadparken inte långt därifrån.
   Kram!

 3. etsukokishimura

  I think that it is a wonderful work which is tastefully gathered up.Thank you so much for joining us at LGS❤️

 4. Deb P

  Simply sensational take on the sketch. Love the colours and ink splatters. Thanks so much for joining us at Lets get SKetchy. Deb xx

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.