Marja

Den långa resan.

Mariehemsängarna

mariehemsangarna

När jag cyklade hem med den nya cykeln i går, åkte jag över Mariehemsängarna. Det har jag inte gjort sen jag flyttade från Mariedal för 6 år sedan, så det kändes lite speciellt. Jag blev positivt överraskad över att det var så grönt och fint i torkan.

mariehemsangarna2

Ser nu att det är konstiga prickar på bilden ovan. Ser ut som en myggsvärm, men det måste ha varit något på mobilkameralinsen.

I morse hade jag ont i hela kroppen. Den nya cykeln har en mer upprätt sittställning, jag är van att ligga över styret, så det blir en annan påfrestning på rygg, höfter och lår. Jag har fixat sadeln i dag och i morgon ska jag cykla till min kompis… få se hur cykeln och jag kommer överens.

Det var mulet i dag och jag har väntat på regn hela dagen, men på eftermiddagen kom solen fram. Skall det aldrig regna igen?

I Stockholm var det +30 grader och mer i dag. Jag har bokat tågbiljetter till flickorna. Johanna måste hem och jobba efter några dagar, men Ronja ville inte ha någon returbiljett… få se hur länge hon tänker stanna. Jag ska ju till Finland sen och har bokat hotell. Känns nästan som sommaren är över snart.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Trevligt med din nya cykel, men förstår att det känns och är ovant. Roligt att cykla över Mariehemsängarna och se hur det ser ut nu. Och påfallande grönt var det.
  Kul med Johanna och Ronja som kommer. Hoppas det blir lite svalare så orken fins att göra något. Även idag +30 i Stockholm. Går inte ut förrän till kvällen.
  Kram och trelvig fredag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Javisst kommer jag att vänja mig med cykeln så småningom. 🙂 Vi har haft det lite svalare i dag för det har blåst en hel del.
   Ha en skön helg!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.