Marja

Den långa resan.

Hösten är i antågande.

IMG_20180904_222957

Hösten är här och jag tycker det har gått så fort. Björkarna har fått gula blad och skogen har fått vackra höstfärger. Jag cyklade min gamla cykel till Mariehem, fick stanna för att ta bilden ovan och hade stor lust att lämna cykeln och gå in i skogen. I morgon får jag nog göra en skogslufs nere vid sjön.

Det kändes lite vemodigt att lämna från mig min gamla trotjänare. Den är skön att cykla med…det enda är ju att jag riskerar snubbla på ramen när jag stiger på och av. Måste tänka på det när jag nästan ångrar att jag ger bort den.  Får ju också tänka på att den kommer till nytta och glädje.

För övrigt har jag inte gjort så mycket. Lyssnar på utfrågningarna av partiledarna… har inte röstat än, utan det blir nog på söndag.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Så långt hösten kommit hos dig. Här känns det fortfarande som sensommar och det är nog bara lite gulnade löv jag sett Kan tänka mig att dte känns lite vemodigt att lämna cykeln men den kommer ju till väldigt god användning.
    Röstat har jag gjort men följer ändå olika debatter. Spännande att se hur det går.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, hösten är på väg, men i dag har det varit sommarvarmt igen.
      Kram!

  2. Judy

    Fall is such a pretty time of year with lovely colors. We have yellow leaves falling here and the temperature has cooled. I bet the there will still be some hot weather or as we say Indian Summer. Have a great evening! Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! Just now it’s a bit confusing. The weather is warm, but nature is indicating fall. I lov fall colors , though.
      Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.