Marja

Den långa resan.

Lysande rött.

japanskronn3

Jag skulle bara åka en sväng till biblioteket i Väven och hämta en bok jag reserverat, men hamnade i prakten i Rådhusparken. Där finns några japanska rönnar, som nu lyser illröda med orange inslag. Lite overkligt kan man tycka.

japanskronn2

japanskronn

Jag strosade vidare ner till älven och jag var inte den enda som fotograferade, både träden och älven. Jag gillar ju gräs och det planterade gräset i betongrabatterna var också höstfint.

gras2

gras

Det blev en skön liten extrasväng ner till kajen innan jag gick in på biblioteket. Sen blev jag tvärtrött och for hem. Mår lite bättre i dag och försöker ta det lugnt och vila mig i form. I morgon är det akvarellmålning igen och före det ska jag träffa mina gamla arbetskamrater och äta middag. Vi brukar gå på Bishops och jag vet att de har en god kantarellsoppa som passar min försiktiga diet. I dag har jag ätit kokt potatis och kalvsylta.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Så vackra dessa japanska rönnar är! Och färgen ser nästa konstgjord ut. Skönt även med ett besök vid älven. Och njutbart med gräset som växer.
    Skönt att du mår bättre och jag tror på tanken att du vilar dig i form.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det finns ett träd med ännu rödare löv… japansk blodrönn. Jag har för mig att jag sett det i någon av parkerna… får fara ut och leta. 🙂
      Ha en skön torsdag!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.