Marja

Den långa resan.

Skriver julkort och frostar av frysen.

julkort

Jag sitter absolut inte sysslolös medan jag lyssnar på Musikhjälpen. Tvärtom, jag får så mycket energi av musiken och snacket, så i går natt skrev jag alla mina julkort. Skönt att det är gjort nu. Men det är dyrt med portot, i synnerhet till utlandet.

I kväll har jag avfrostat frysen och skickat en massa sms hit och dit. Nu har jag en ganska klar bild av planen för jul. Ronja kommer före jul och Johanna kommer i mellandagarna, så vi kommer att fira nyår tillsammans. Jag är så himla glad.

I dag for jag ner på stan… Clas Ohlson hade 20% medlemsrabatt och jag hade slut på papper till skrivaren. Köpte ett par julklappar också. Jag var väldigt försiktig när jag steg av bussen. Överdrivet försiktig.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Skönt med extra energi! Och härligt befriande att ha skrivit och skickat julkorten. Så Trevligt att Ronja kommer till jul och Johanna till nyår. Blir jättebra!
  Önskar dig nu en trevlig Luciadag.
  kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, jag har mycket trevligt att se fram emot. Och mycket mat att laga… 🙂
   Ha en trevlig fredag!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.