Marja

Den långa resan.

Måla akvarell med kontokort.

akvarell51

Akvarellmålning i går kväll och vi fortsatte måla med kontokort. Vi skulle också använda komplementfärger och se hur de blandar sig med varandra. Jag målade med rött och grönt, där det gröna helt tog över. Var ganska nöjd med mitt alster när jag förstörde allt med en röd färgklick som jag inte kunde tvätta bort. Så försmädligt. Sedan föreslog någon/några att jag skulle vända målningen upp och ner. Vad säger ni?

akvarell50

Jag målade med orange och blått också och här är halva den målningen. Doppade kortkanten i färgblandningen och drog streck och se, det blev en vindkraftspark.

akvarell52

Det var väldigt trevligt att träffa alla igen och vi målade och fikade under väldigt avslappnade omständigheter.

I kväll var det vattengympa och jag längtade hela dagen att få fara iväg. Jag frös hela natten och tycker det är kallt här inne hos mig. 21 grader och elementen är knappt ljumma. Vet inte vad som pågår. Det blåser/ stormar ute och då kan det ibland bli lite kyligt även inomhus. Får kolla i morgon om grannarna också fryser.
Men det var skönt att krypa ner i det varma vattnet och även trevligt att träffa det gänget. Nästa torsdag ska vi gå ut och äta middag tillsammans efter vattengympan.

Jag har plockat undan julen och burit upp lådan med julsakerna på vinden. Blev lite mörkt när adventsstaken och julstjärnorna inte lyser upp. Funderade på att skaffa en lampa i köksfönstret. Ska definitivt köpa lite fräscha gröna växter i fönstrena.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vad trevligt både med vattengympan och akvarellmålningen. Jag tycker du fick till målningarna riktigt bra och vindkraftsparken blev ju levande med hjälp av ett kontokort. Kul idé!
    Jag har också plockat bort julen och det kändes väldigt bra. Och lampor hade jag som fick återta sina platser.
    Önskar dig en fin helg.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.