Marja

Den långa resan.

Påskblommor i akvarell.

akvarell58

I kväll målade vi påskblommor. Det stod vaser med snittblommor på borden, som vi kunde inspireras av. Jag blev väldigt nöjd med vasen, tycker den ser ut som glas. Vi var inte så många i dag… alla fick plats vid samma bord och vi hade riktigt trevligt. För mig var det sista gången för terminen och jag fick kramar och lycka-till-önskningar inför operationen.

I dag brände jag mig på vänsterhanden igen. Jag kan inte helt kontrollera den. För några dagar sedan brände jag mig på kanten av stekpannan och i dag brände jag mig ordentligt på ugnen när jag skulle ta ut en form. Vet inte riktigt om tummen jag klagade på i går har tappat funktionen, eller om det är något annat. Det är svårt för mig att säga, eftersom jag är så van vid att den inte fungerar helt. Hur som helst så har jag inte tid att ta tag i det nu. Som tur är har jag den där effektiva gelen jag köpte när jag brände mig förrförra gången, så jag har inte ont och jag hoppas att jag kan gå på vattenjympan i morgon. Får gå förbi apoteket och köpa såna där vattenfasta plåster.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

7 kommentarer

 1. Ditte

  Vilken vacker vas med blommor du målade. Känns extra fint med gult nu i påsktider.
  Så trist att du inte riktigt har kontroll över din vänsterhand men jag kan förstår att du väntar med att ta tag i det till efter din operation.
  Bra med salvan som dämpar smärtan i din brännskada-
  Önskar dig en fin påsk.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, den där gelen är fantastisk. Ingen sveda och ingen blåsa. Och jag kunde vara med på vattengympan. 🙂
   Önskar dig med en riktigt Glad Påsk!
   Kram!

 2. Judy

  HAPPY EASTER MARJA! You painted a beautiful picture. 🙂 I love the colors. Sad to hear of the burns to your left hand. Hope you can still attend the water class. Enjoy your evening. Take Care! Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tjank you, Judy and HAPPY EASTER! I have this miracle gel to put on burns… no pain and no blisters if you use it immediately. I could attend the water class… no problem at all. 🙂
   Hugs!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

     The name of the gel is simply ’First aid for burns’ and it is made in Sweden for AKLA AB. The ingredients are: Purified water, Melaleuca Oil (1%), Emulsifiers and Preservaties. You must put it on immediately and after that I’ve used Aloe Vera gel.
     Have a nice holiday!
     Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.