Marja

Den långa resan.

Påskhelgen är över.

memma

Då är påskhelgen över och memman uppäten. Långa lugna dagar och vackert väder. Jag har tagit ut min cykel, men måste pumpa den innan jag tar en tur. Tror jag ska fråga grannen om han kan hjälpa mig… han har en automatpump.

Påskmiddagen på lördagen var trevlig. Vi åt gott och drack ett par snapsar. En person fattades i gänget, men var hela tiden närvarande i vår konversation… och vi kunde minnas med glädje.

Som vanligt när jag är hos min kompis, kurade vi skymning och satt länge i skumrasket och beundrade den vackra solnedgången.

solnedgang5

När jag sen for hem med bussen, fick jag vänta ett tag vid hållplatsen i blå timmen. Den är så magisk.

bluehour5

I går satt jag hela dagen och knåpade ihop ett kort till min dotter, som fyller år den 1 maj. Ska lägga det på lådan i morgon, så det säkert kommer fram i tid. Jag hade ju bestämt att jag bara skulle få använda spillbitar och det gick bra. Jag gillar att göra kollage.
I dag har jag varit och klippt mig och i morgon ska vi ha styrelsemöte här hos mig. Det blir sista mötet innan årsstämman och jag måste berätta att jag ska operera knät, men förhoppningsvis ändå kan vara med på stämman. Om inte, måste vi vidtala någon annan att sitta som sekreterare. Men jag tror att det kommer att gå bra.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Låter som en skön påskhelg och det fina vädret gör ju sitt till. Vackra bilder både från skymningen och den blå timmen.
  Och härligt att det är barmark och att du kan ta fram din cykel.
  Du är så duktig på att ”scrappa” och göra fina kort så jag kan tänka mig att detta också blev fin. Kanske visar du en bild senare.
  Önskar dig en fin onsdag.
  kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! I dag fick jag cykeln pumpad, så jag hoppas på några cykelturer innan operationen.
   Jag kommer nog att visa kortet när jag vet att Johanna har fått det. 🙂
   Ha en skön torsdag!
   Kram!

 2. Judy

  Happy you had a good Easter! Lovely pictures! Blue hour is also pretty with its gorgeous shade looking through the trees. Enjoy the rest of your week. Hugs! Judy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.