Mats Nilsson, L

Vänsterns illvilja

Jag tar cykeln och åker till affären. Väl där får jag veta att det jag skulle köpa tagit slut. Och nuförtiden får man ju bara handla i den butik som anvisats till oss här på området. Om man inte har tillgång till ett licenskort för andra butiker. Och det är en MYCKET omständlig procedur för att få.

Det här beror på att kommunen numera styrs av revolutionspartiet som vann valet genom att lova alla kommunanställda lönehöjningar på 25 procent samtidigt som arbetstiden skulle minska. De kommunanställda har dock börjat ångra sig eftersom folk är ursinniga på dem och att hela löneökningen ändå försvann i höjda skatter.

Skräckscenario modell 1984? Ja, men precis så ser det ut här i Umeå för de som har hemtjänst. Istället för att välja den utövare man själv vill, ska kommunen via upphandling anvisa en sådan för olika områden. I varje fall om kommunisterna här får som de vill. Än så länge vet vi inte om det blir så, då S och V inte har majoriteten, men illviljan mot de privata hemtjänstföretagen är inte att ta miste på. Det framgår om inte annat av alla lögner man hävt ur sig från V. Trump är inte ensam om fake news om någon nu trodde det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.