Mats Nilsson, L

Välfärdstankar

Hörde att Åkesson anser att det ”vänsterliberala etablissemanget” har ”förstört välfärden”.

Det kunde inte vara mer fel.

Trots fel och brister, sådana finns förvisso, har välfärdssamhället i Sverige gjort invånarna till ett av världens mest välmående folk. Talet från nazistledaren syftar till att bryta ner välfärden, inte bygga upp den. Nazister har aldrig brytt sig om någon annans välfärd än den egna maktklicken.

Den 8 juli 1943 mördades motståndskämpen Jean Moulin av nazisterna i Paris. Men det skulle bara vara drygt ett år innan Paris var befriat och inte fullt ett år efter det innan Åkessons tyska föregångare sköt sig i bunkern i Berlin och dog som en råtta i sitt hål. Något att tänka på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.