Mats Nilsson, L

Högerns misstag

Sjöstedts kommunister envisas fortfarande med att vilja fälla arbetsmarknadsministern tillsammans med de övriga tre i nejsägarkoalitionen, alltså M, KD och SD. Det är tydligt att Sjöstedt är hårt pressad internt efter att ha blivit sidsteppad av Löfven för andra gången i och med JA. Det blir nog en allt annat än fridfull helg för de inblandade.
Stalltipset är att det till sist blir någon slags uppgörelse. Men det här har ändå visat vart Knaskristersson och Babbla Usch Snor är på väg, det vill säga rakt ner i den åkessonska avgrunden.
Den 6 december 1941 stormade ryssarna tyskarnas ställningar utanför Moskva i en motoffensiv. Det segertåg som Hitler hade proklamerat hade – bokstavligen – frusit fast.
Det parti som grundades av en av naziledarens svenska hejdukar, alltså SD, verkar just nu vara inne i en framgångsrik offensiv mot såväl liberalism som demokrati. Åkessons gäng ser ut att få bistånd i denna strävan av M och KD. De gör samma misstag som de högerkrafter som släppte fram Hitler 1933. Det är upp till alla demokrater att stoppa detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.