Mats Nilsson, L

Giftig moralism

Om partiledningen i L såg ”debatten” mellan KD – ledaren och Damberg, borde man då (om inte förr) ha insett att samarbete med Knaskristerssons och Usch Snors partier vara helt uteslutna. För hur kan man vilja samarbeta med typer som inte bara vill öppna dörren för allt elände till höger och vänster bara man själva komma i regeringsställning? Både M och KD beter sig som heroinister på jakt efter nästa sil som ska döva abstinensen.
Lögnerna stod som spön i backen. Att ondgöra sig över att skatten på utbildning, alltså den så kallade värnskatten avskaffas, samtidigt som man själva var beredda att säga ja till detta för att få med sig L på vagnen, ter sig inte trovärdigt.
Det som ändå är värst är de moralkakor som serveras Man sätter sig på sina höga hästar och talar om folks oro, samtidigt som det som Usch Snor beskriver som ”mischmasch” är resultatet av den budget som de själva med Åkessons hjälp fick igenom. Det räcker med att se hur det blev med Arbetsförmedlingen.
Den 11 januari 1657 brände Danzigboirna i Polen sina förstäder så att de svenska trupperna inte skulle kunna använda sig av dem. Alltså den brända jordens taktik. Något liknande verkar M och Kd ägna sig åt i dagsläget. Knaskristersson har oförblommerat sagt sig vara beredd att fälla regeringen på vilken fråga som helst, oavsett om man tycker likadant som Löfven eller inte.
Och så undrar en del varför folk inte verkar ha förtroende för politikerna längre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.