Mats Nilsson, L

Varningar

Hör i dag att regeringen i Norge riskerar att spricka eftersom Åkessons motsvarighet i väster, Siv Jensen, anser att en kvinna som varit i Syrien och tydligen fått två barn med någon IS – typ, utgör en risk för rikets säkerhet.

Norge är är med i Nato, men tydligen har det gått så långt i och med att Trump inte längre vekar intresserad av att upprätthålla alliansen, att en ensam kvinna tydligen utgör ett nationellt hot.

Synd att vi i dag inte har något försvar att tala om. Annars hade vi kanske kunnat invadera som vi gjorde 1814. Kunde vara kul med litet olja som krigsbyte.

Nu ärt det knappast aktuellt. Av både det ena och det andra skälet. Men så mycket är säkert att det så kallade fremskrittspartiet visat sitt rätta jag. Borde vara en varning till M och KD här i landet hur det kan gå om man lutar sig mot Åkessons gäng.

Den 20 januari 1942 ineddes Wannseekonferesen där man skulle besluta sig för den ”slutliga lösningen av judefrågan”. Hur den såg ut, det vet vi nu. Också det är en varning som alla demokratiskt sinnade bör ta till sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.