Mats Nilsson, L

Tak och munskydd

Åkesson har nu, inte överraskande, babblat om att folk borde ha munskydd. När det gäller gängledare Åkesson själv kan man bara instämma helhjärtat. Då skulle man ju slippa höra hans enfaldigheter. Dessutom fick han raka av sig skägget. Om man har skägg har munskydd ingen som helst skyddande effekt.
 
Åkesson borde faktiskt vara nöjd med coronans härjningar. Befolkningsökningen har halverats och antalet asylsökande minskat kraftigt. Så han borde snarare tycka att vi borde öppna upp än mer så att det hela håller i sig.
 
Knaskristerssons parti sägs ha fastnat för ett tak på 5000 asylsökande. Hur man nu ska kunna veta det i förväg. I Belarus pågår just nu en kamp för demokrati. Om den slutar i ett kaos och ryssarna invaderar kan det medföra en flyktingvåg som också berör oss.
 
Man kan fråga sig om högertrion Åsnesson, Usch och Knaskristersson i det läget iförda munskydd står och hojtar vid Östersjöns strand om att de vill att Sverige har en tak för hur många som får komma och att försäkringskassans finanser inte går ihop med fler flyktingar. Att folk flyr för sina liv i små båtar överr Österrsjön är ju föstås synd, men Sverige är ju faktiskt (nästan) fullt.
 
Den 19 augusti 1719 brände ryssarna ner Norrtälje. Den tidigare stormakten Sverige låg i princip försvarslöst. Vi får inte tillåta oss att tro att hot från det hållet inte är en realitet även 301 år senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.