Mats Nilsson, L

Svartmålning

Högerledarna i KD och M gör just nu sitt bästa, eller snarare sitt värsta, för att överträffa sig själva och varandra i att måla upp bilden av ett Sverige i krig med de som Kristersson menar är inhemska terrorister, alltså de kriminella gängen. Det är inte måttligt när det gäller de medel som tydligen ska användas för denna krigsansträning.
 
En del av det som sägs är i och för sig inget att invända emot. Annat innebär helt klart att försöka skjuta mygg med en kanon, för att nu använda ett passande uttryck. Till det kan ju läggas att Sverige faktiskt just nu styrs på grundval av den budget som M och KD fick igenom med stöd av Åkessons gäng. En gruppering som ter sig bra mycket farligare än de av Kristersson utpekade terroristerna.
 
Den 1 september 1939 anföll Hitlertyskland Polen. Kriget var ett faktum. Den som startade det hade sex år tidigare kommit till makten med hjälp av de tyska högerpolitiker som var meningsfränder till Kristerssons föregångare i svensk politik. Det är något som finns skäl för somliga att tänka på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.