Mats Nilsson, L

Fantasi?

Damberg åker i dag till Arvika för att ta del av problemet här och på andra platser i framförallt Värmland och Dalarna med otyget med folk som kör runt runt runt med bilar i städer och tätorter på nätterna och terroriserar befolkningen med musik på högsta volym.
 
Nå, högerledarna Kristersson och Busch vill förstår inte vara sämre. På en hastigt utlyst presskonferens fördömer de å det kraftigaste dessa ”bullerterrorister” och kräver att dessa ska förpassas till Norge. Kristersson menar apropå frågan om att detta ju rör sig om svenska medborgare att Värmland ju tillhörde Norge under tidig medeltid och att det därför går att göra så här.
 
Vidare, menar högerledarna, kan man direkt ta deras bilar med vidhängande högtalare i beslag. Och har de klockor eller smycken, kan man ta dem också. De har säkert köpt dem för pengar de fått ihop genom svartjobb. Deras barn bör genast omhändertas eftersom de ju kan tänkas komma att dela föräldrnas motorintresse.
 
En snörvlande Åkesson, som deltar via länk, menar att värmlänningarna ju inte kan betraktas som riktiga svenskar med den dialekten. Det väcket förstås en del munterhet bland journalisterna med tanke på Åkessons egna bräkande blekingska.
 
Den första delen av denna redogörelse, Dambergs resa till Arvika är riktig. Resten är, som alla förstår, påhitt. Högern är som den är, men det vore väl ändå inte möjligt att man vill slänga ut folk på det här sättet, i strid med både förnuft och grundlag. Eller…?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.