Mats Nilsson, L

Vänsterbluff

I dag, den 3 oktober är det precis 30 år sedan Östyskland gick i graven. Saknad av få. Bland dem dock den svenska avläggaren till SUKP, alltså Sovjetunionens kommunistiska parti. Med det menar jag det som i dag, för desinformationens skull, kallas vänsterpartiet.
 
Samma dag som vi bör minnas de som föll offer för kommunismens brott, både längs dödsmuren i Berlin och på andra håll, publicerar några av kommunisternas ledande företrädare en debattartikel i DN där man motsätter sig allt vad skattesänkningar heter och vill, hävdas det, ha statliga klimatinvesteringar för 30 miljarder kronor.
 
Det är så kommunister alltid har sett på människorna och deras pengar. Allt tillhör egentligen staten och om folk får behålla mer av det de sliter för att få ihop, är det att ses som ett slags utgifter, precis som vilket anslag som allra helst.
 
De svenska kommunistedrna sörjde förlusten av den ryska tyskkoloni som Östtyskland utgjorde. Nu försöker de dölja sin blodröda historia med vackra gröna dräkter. Men det är lika mycket bluffmakeri som när Östtyskland kallades för en demokratisk republik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.