Mats Nilsson, L

Adventstankar

Vintern är här på allvar. En strålande vinterdag. Men snön är som ett fjun och låter sig lätt skottas undan. Snart är det dags att ta fram skidorna. Det har man också i Ruka där världscupen drar igång idag. Tyvärr sänds begivenheten i, som jag ser det, i fel kanal, men det får man ta. Hellre det än att ta del av när mörkrets furste, alltså Åkesson, kommer med sina motbjudande floskler på partiets landsdagar. Så, hellre landslag än landsdag.
 
De sistnämnda ska tydligen handla om återvandring. Ja, en idé vore väl om Åkesson själv återvandrade till Blekinge och så kunde vi återlämna länet till Danmark och förbjuda honom att sätta sin fot i Sverige igen.
 
Därmed önskas alla en trevlig första advent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.