Mats Nilsson, L

Tankar i flykten

Nya UFO: n, alltså drönare flyger runt litet varstans. Vem som än styr dem, visar den eller de ett påfallande intresse för olika skyddsobjekt. Inte minst kärnkraftverk. Skulle inte förvåna om det snart är någon som vill hävda att mp ligger bakom detta för att visa hur stora riskerna är med kärnkraft.
 
Återstår att se. Säkert är dock att läget i luftrummet har förändrats på ganska så kort tid. Det finns andra möjligheter idag. På gott och ont.
 
Den 18 januari 1999 flögs det svenska flygvapnets gamla trotjänare, J 35 Draken, för sista gången. När Draken var ett modernt plan hade Sverige faktiskt ett av världens mest kraftfulla flygvapen. Det är i och för sig inte dåligt nu heller, men mot den här sortens inkräktare är det inte särskilt användbart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.