Petter Nilsson(SD)

Sverigedemokraternas regionplan 2021 med plan till 2024.

Sverigedemokraterna har lämnat in sin regionplan och budget i Region Västerbotten.

Vi satsar på vård och vårdpersonal. Det handlar om att sörja för att vi klarar oss igenom coronapandemin, och vård måste få kosta.

Vi tar medel från administration, kultur, regional utveckling och förtroendemannaorganisation. Sammantaget medför våra besparingar att vi kan satsa 86 miljoner kronor på ramförstärkning för primärvård och hälso- och sjukvård för att bättre hantera corona. En ram om 7 miljoner kronor för att möjliggöra samverkan för att stärka småföretag. En satsning om 4 miljoner kronor för en stärkt försörjning av skyddsmaterial. En lägre prognosticerad hemtagning av omställningsplanen, samt ett stärkt resultatmål.

 

 

3 kommentarer

  1. Lars

    Roligt att se att någon törs göra en budget som bara ”osthyvlar” fram besparingar utan i stället ger till pengar till sånt som livsviktig vård till alla och sparar på sånt få har nytta och ingen behöver för att klara livhanken!

  2. Pingback: Norrlandsoperans musiklösa disco! | Petter Nilsson(SD)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.