Petter Nilsson(SD)

Välkommen till Sverigedemokraterna!

Snart är det val!
Välkommen att engagera dig!

3 kommentarer

 1. brorson

  Magda och hennes nya Nato-kompisar, hon börjar alltmer likna den fattiga flickan från landet som lurades till storstadens horkvarter av de stiliga männen Little Joe och Stolte Jens, och nu förväntar sig en tredje kumpan att hon ska börja göra rätt för sig. Allt började med att grannens dräng därhemma, Lille Valdemar, velat dela säng med henne. Trodde hon i varje fall, för det hade Stolte Jens viskat i hennes öra..

  Men förre kommunalrådet i Umeå har en helt annan förklaring till den fattiga lantflickans bekymmer. Det är Lille Valdemars fel att bordellägaren i storstaden kräver gentjänster av den fattiga flickan från landet. Så här har han skrivit på sin Vk-blogg: ”Det är ju något land som ljugit för Turkiet om Sverige inför vår ansökan till NATO och det finns bara en som kan göra så.”

  Om de kurdiska flyktingarna från Turkiet, som sedan lång tid tillbaka är svenska medborgare, inte hade asylskäl när de kom till Sverige, vilket de troligen hade ,så har de det nu, när Erdogan begär att de ska utlämnas. Vilket de troligen hade, eftersom Turkiet, under större delen av den tid då Turkiet har varit Nato-medlem, har varit en värre diktatur än landet är idag, när landet kan betecknas som en halvdemokrati. Ungefär som Ryssland, eller Ukraina.

  Holmlund suger i sig allting som står på Omni som ett läskpapper. Och gör dessutom sina egna, rasistiska tolkningar, som detta att ryssarna har stulit spannmål. Som om ryssar vore ett särskilt lögn-. och tjuvaktigt folkslag, Har odlarna inte fått betalt för sitt arbete med sådd och skörd? Har uppköparna inte fått betalt av exportörerna ? Hur har denna spannmål från Donbass hamnat i Kiev-regerings ägo, om inte genom genom konfiskation av privat egendom?

  I sina rasistiska utfall mot ryssar, glömmer Holmlund att ryssar och ukrainare tillhör samma östeuropeiska folkslag, att Ryssland och Ukraina har varit delar av samma Sovjetunion, att de gamla kommunistpamparna har blivit samma slags oligarker i båda länderna. att Zelenski spelade president innan han blev president, att han lanserades som presidentkandidat av samma TV-bolag, som han tjänade som skådespelare, och ägs av en av Ukrainas rikaste oligarker. En marionett, med andra ord.

  Att de kommunistiska takterna fortfarande styr bakom kulisserna i Kiev, bevisas av Kiev-regeringens beslut att konfiskera alla tillgångar, som ägs av alla som ”på något sätt” har stött Ryssland, vilket SVT har rapporterat med sedan censurerat från nät-upplagan, Enligt Zelenski ska dessa massiva stölder från hans politiska motståndare finansiera Kiev-regimens vapeninkop.

 2. brorson

  forts.
  Holmlunds har i sin okunnighet glömt att alla ukrainare i hans egen (och min – jag är ännu äldre än H) ålder har levt mer än halva sitt liv i Sovjetunionen. Och det är inte Stalintiden, de flesta av dessa minns, för det finns inte många kvar från den tiden, utan Gorbatjov, glasnost och perestrojka, ”socialsm med mänskligt ansikte” (vilket f.ö, var en paroll i Tjeckoslovakien 1968 – vilket vi som är gamla nog kommer ihåg.)

  Det finns en anledning till att Frankrikes president Macron har sagt att det kommer att dröja minst tio år,. innan Ukraina har kvalificerat sig för medlemskap i EU. EU kräver nämligen demokrati och respekt för privat egendom av medlemsstaterna – vilket Nato inte kräver, Även Turkiet har velat bli medlem i EU, och hade då – för c:a 20 år sedan inte så långt kvar för att uppfylla demokrati-kravet Men nu är man längre ifrån.

  Magda är alltså som oskulden från landet, som tror att alla vill henne väl. och inte minst de världsvana männen från horkvarteren i den stora staden. I den socialdemokratiska bubblan i Sverige är Nato en sammanslutning av demokratiska stater, som gemensamt försvarar demokratin mot en galen diktator, Men Nato har aldrig krävt att medlemsstaterna ska vara demokratier. Och det ser man ju också på vilket sätt Sverige har sökt medlemsskap. Folket har inte tillfrågats…

  Utan har tvärtemot tryckts ner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.