Lage Olovsson

nebulosa

4775

Verkar som laven/stenen hämtat inspiration ljusår bort..
Faktiskt går det fortfarande att hitta trattkantareller om man så vill. Igår gick jag runt på ställen där jag visste att det borde finnas en och annan kvar. Dom lägger inte på sig längre. Härdar snarare stoiskt ut, nöjda med det som blev. Står som skalenliga träd ditställda av någon överentusiastisk myrstrateg, med målet att på nytt aktivera, just där myrornas mindre vägar sammanfaller och bildar flerfilig motorväg.
Det är dock sent på norra halvklotet och ingen vidare trafik längre. Trött och less släpar sig under svamparnas platta plymer någon enstaka senkommen myra hem till stacken.

3 kommentarer

  • Lage Olovsson (inläggsförfattare)

   Hej Barbro!
   Ingen aning vad det kan bero på. Kan vara att tekniken har tagit över till sist ändå och förbehåller sig rätten att avgöra vad som bör rekommenderas och inte :-)

 1. barbro

  Näru, det tror jag inte alls, inte heller det eminenta inlägget om broarna i Tallberg låter sig rekommenderas. Får höra med VK om vad som rapplar från deras håll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>