Lage Olovsson

april

5200

Ljuvliga tidiga aprilmorgnar. Kort som en ungdom hittar solen den smala passagen från hushörnet via balkongdörrens glas och vidare in i köket. Silas genom pinnstolens sammetsröda och skapar skuggor på tapeten.
Nä, jag ids nog inte cykla idag. Ska ta ut hojen istället – den med fossilmotor (vem har inte det förresten?) Men det får bli först på eftermiddan när temperaturen gått över en bra bit på plus. Körde en sväng igår också, och det är torrt och fint. Sedan klämde vi in oss en stund på bron som är precis vad som behövs – mer hade varit för mycket och mindre hade gått an. Vi noterade nässelfjärilar, ett flertal, med trolig hemortsrätt i sälgen som prunkar vit av videtussar invid västra hushörnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>