Marja

Den långa resan.

Färggrant.

Ni måste gå in här och titta på ett riktigt konstverk. En cykel som fått ett färggrant virkat fodral på ALLA delar. Hur läckert som helst.
Själv pimpade jag både min och Johannas cykel en gång i tiden. Målade dem lila resp. rosa med små vita blommor. Sommarcykeln i Finland målade jag vinröd med vitt zigzag-mönster på fälgarna, som såg häftiga ut när man cyklade. Jag har också ägt en lindblomsgrön spark med blå blommor och en lila med vita blommor. 

I helgen har jag hunnit sticka en hel del. Jag blev less på det flammiga garnet och bröt av med lite röda ränder i mitten på den här stumpen, som kommer att bli ca 3 meter. 

Vilket pissväder det blev i dag! Blötsnö från himlen och nollgradigt.
Exet for hem och jag har städat och tvättat. Slurp, sa det när trasan for ner med skurvattnet i toaletten och där stod jag snopen och villrådig. Kunde inget göra annat än att hoppas på att den inte skulle fastna någonstans och ställa till med stopp i röret. Så kan det gå ibland!

Två blå tår har jag fått på vänsterfoten, men bättre det än brutna tår. Jag skulle skruva till lampfoten på golvlampan och skruvade åt fel håll, så fotklumpen for i golvet med ett brak och studsade sedan upp på min fot. Tur att den inte for rakt på foten… det hade gjort ONT. Aj,aj.
Slarvigt och ouppmärksamt gjort av mig. 
 
I morgon är det akvarellmålning och sedan ska vi ta igen en missad gång på lördag förmiddag.

Ha en trevlig tisdagskväll <3
 
 
 
 
 

 

6 kommentarer

  1. Lena

    Jag har också lyckats sticka en bit som Jörgen lämnade över i dag. Men det var hjärnsläpp när jag började för är nog 35 år sedan jag stack något senast. Tur för mig att youtube finns 😉
    När han kom hem hade han en påse nystan med sig… hmmm… undra vad jag ska göra med dem…..
    Ha det gottkram bästa Marja

  2. Babs

    Jättefin cykel men lite svår att cykla på ;).
    Aj aj så ont det gör att tappa något på foten, var försiktig.
    Ha det bra på målningen!
    Kram

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Det kan man verkligen kalla för cykelskydd/fodral. Aj, finns inget värre än att tappa saker på tårna eller sparka in dom i någonting hårt, tur att det snabbt brukar gå över… smärtan alltså 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.