Marja

Den långa resan.

En tur upp i taket.

Tandläkarbesöket gick bra! Nervositen försvann när jag blev upphissad i taket. Jag skulle få skölja munnen efter bedövningssprutorna och tandläkaren skulle fälla upp stolen så att jag kunde sätta mig upp. Han vände sig bort för att titta i datorn, medan stolen inte bara vek upp ryggstödet, utan också for allt högre upp i luften. Jag fick hänga över armstödet för att kunna pricka spottkoppen. I samma stund som tandläkaren vände sig om, kom tandsköterskan in i rummet och ni skulle ha sett deras miner när de såg mig tronandes högt uppe i luften.
 
Det blev i alla fall en avslappnad stämning och själva ’operationen’ gick mycket bra. Han är skicklig, min nye tandläkare. 
Jag tog taxi hem och sedan har jag legat och bitit ihop med gasbollar i hålet och druckit soppa och kaffe med sugrör. Nu har jag lite värk, men inte värre än att jag orkar sitta och sticka. Det är väl ett gott tecken?


I dag fick jag en kommentar från Tele2 på inlägget i fredags:
 
Hej Marja,

Tråkigt att se att du haft problem att få hjälp via vår kundservice. Anledningen till den långa kötiden är att vi haft en kampanj som varit omåttligt populär som vi ännu får många samtal om.

För att kunna hjälpa dig behöver jag mer information om ditt ärende. Du är välkommen att kontakta mig via mejl, bifoga då en kort beskrivning av ditt ärende samt telefonnummer, kundnummer eller personnummer.

Med vänliga hälsningar

Cecilia Uhr, Tele2

cecilia.uhr@tele2.com
 
Trevligt att de bryr sig, men nu är ju allt som sagt fixat och jag har ju redan blivit uppringd av en kille på Kundavdelningen. Verkar som den ena handen inte vet vad den andra gör.

Inne i stan var det ingen snö, men här ute ligger ’maränglandskapet’ kvar. I det skarpa solljuset blir skuggorna verkligen fina på den vita snön.

 
Detta är däremot inte snö. Någon har antingen hällt ut filmjölk eller vit målarfärg på den nya fina bänken i busskuren. Sånt här gör mig arg! Totalt meningslöst sabotage!

”God uppfostran består av att veta hur långt vi kan gå för långt.”
(Jean Cocteau)

Ha en fin torsdagskväll <3  
 

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Visst är det då skönt att det nu är bortgjort… då brukar man kunna härda lite smärta. Ja, det såg säkert roligt ut, du uppe under taket och dom helt ovetandes innan dom såg dig :) Ha en fin kväll, Marja!

 2. Märta

  Vad skönt att tandläkarbesöket gick bra. Jag är själv är skräckslagen inför tandläkarbesöket,men min tandläkare har listat ut det och är mycket snabb o effektiv. Dessutom påminner han mig att andas. Nästan på gränsen att jag får en leksak efteråt :-)
  Bänken… kan det vara klottersaneraren som fick avbryta arbetet pga sin arbetsmiljö utan utrustning/ skyddskläder ??
  Vila även i morgon med tanden. Kram

 3. Marja Granqvist

  Svar till Märta (2012-04-19 21:28)
  Jag har ju en ny tandläkare som jag har varit lite osäker på, men nu har jag fullt förtroende för honom. Han var verkligen duktig.
  Jag ska vila/vara hemma hela dagen i morgon… tvätta lite på eftermiddagen bara.:) Kram

 4. Marja Granqvist

  Svar till Maria Skiddi (2012-04-19 21:11)
  Både tandläkaren och sköterskan skrattade gott. Jag hade verkligen hamnat högt upp… undrar när man tänkt stolen ska vara så högt uppe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>