Marja

Den långa resan.

Snubbla inte…. och en ny vecka.

snubblainte

Snygga och tydliga skyltar och vad tror ni att jag gör? Snubblar förstås.

snubblainte2

Det är inte så lätt att se kanten på fotot. Man har lagt en ny och fin gummimatta, men inte skurit till den rätt, så den ligger lite omlott. Tills vidare. Väldigt hyggligt att man satt upp dessa skyltar och även på engelska.

Appropå tavlan som Bostaden AB satt upp och som jag skrev om häromdagen, så såg den alldeles förskräcklig ut efter ett tag. Väldigt mycket fult klotter… tänk att det är så roligt att skriva fula saker bara för att man kan…som inte gick att tvätta bort ordentligt. Men Bostaden AB ger sig inte. Nu har man rengjort tavlan och lagt en tjock film över, som är lättare att torka ren. I dag såg tavlan riktigt fin ut igen.

Jag var tuvngen att åka ner på stan i dag igen och köpa mer av det fina scrapbookingpappret jag köpte i fredags. Jag kom ju på att Johanna säkert också vill ha till de fina kort hon gör. Det fanns två ark kvar av det pappret jag ville ha, men jag kom hem med 12 papper för halva priset. Man måste ju passa på. Som vanligt fick jag fina tips av kvinnan som förestår Konstnärsshopen. Hon undrar alltid vad jag ska göra och nu håller jag på och viker lådor och påsar. Det finns ju olika sätt att göra det på. Kul att testa olika varianter.

Då har vi ny vecka med nya föresatser. Här är veckans minneslista.

  1. Jag måste  köpa ny cykelsadel. Den jag har knarrar på ett besvärande sätt.
  2. Jag måste  tänka på att stänga munnen ordentligt när jag äter coctailtomater, så att innehållet inte sprutar ut.
  3. Jag måste vifta mindre med kryddburkarna när jag lagar mat, så att inte innehållet strös över hela spisen.
  4. Den här veckan MÅSTE jag sy de nya gardinerna!!

Sådärja. Det räcker för en vecka.

 

Och så gårdagskvällens himmel från min balkong.

kvallshimmel

 

Ha en fin måndagskväll <3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Bra med veckans minneslista! Skall nog ta efter det.
    Låter så roligt och kreativt att vika lådor och påsar. Önskar så att jag kunde… Men min tumme är mitt i handen så jag tar fram mina påsar och askar inköpta i Peking bara för att bara titta på dem. Jodå, jag använder dem för att ge bort saker i…Men tänk att kunna få till detta med egna händer. Fantastiskt!
    Kramar!
    Och himlen är lika vacker i Umeå som i skärgården här….

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Jag brukar köpa påsar och askar på Indiska, men nu tänkte jag att jag skulle försöka vika själv. Jag är ju så nyfiken.:) Ska nog visa vad jag åstadkommit så småningom.:) Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.