Marja

Den långa resan.

Yääj… en fläkt.

flakt3

Yääj, nu fläktar det skönt! Det var på tiden, för värmen börjar ta ut sin rätt. Jag är smått illamående och irriterad utan någon orsak. Jag kan förstå att både vansinnet och kriminaliteten ökar när den varma siroccovinden blåser in från Sahara.

I går tänkte jag att jag hellre skulle utstå några dagar med -30 grader än +30 grader. Å andra sidan har jag varit i Grekland då det har varit +40-42 grader och överlevt. En gång var jag på danskurs och dansade en hel vecka utomhus under palmbladstak i +40 grader. Det var då jag lärde mig tycka om grekiskt öl.

I dag var jag tvungen att åka in till stan. När jag kom ut till busshållplatsen stod alla som väntade på bussen och trängdes i skuggan bakom busskuren. Det såg ganska lustigt ut. I bussen fungerade AC-n bra, men på stan var det olidligt. Jag försökte gå där det var skugga och hann uträtta mina ärenden innan flickorna meddelade att bussen från färjan var framme. Johannas syster och hennes sambo bor mitt i stan, så vi for hem till dem, beställde pizza och hann umgås ett par timmar innan Johanna och Ronja for vidare till Stockholm. Det var så trevligt att träffa alla.

Nu sitter jag här och saknar mina älsklingar, men vi ses igen om några veckor när jag far ner till Stockholm.

Ha en mysig fredagskväll <3

 

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Skönt att din fläkt är på plats. Förstår att den gör skillnad. Här hemma flyttar jag runt vår, för vi har en. Den skall ju förvaras när den inte används. Men jag är inne på att köpa en till….Får ordna en plats.
    Mysigt att träffa ”dina flickor” och snart ses ni ju igen. Hoppas vi också hinner ses när du kommer till huvudstaden.
    Kramar och tack för att du finns.

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Ja, det är skönt med fläkten. Jag flyttar den mellan köksbordet (vid datorn) och soffbordet.
    Jag kommer troligen till Stockholm första veckan i september. Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.