Marja

Den långa resan.

Raka tallstammar.

solnedgang2r

Solnedgång mellan tallarnas stammar. Jag bytte ut björkarna mot tallar och for till min kompis på Mariehem. Det här är hennes utsikt från vardagsrummet. Man skulle tro att man är mitt i skogen, men egentligen är detta mitt bland höghus i en expanderande stadsdel. De här tallarna växer i en inhägnad bakom Sveriges Radios byggnad… ett vildvuxet ‘säkerhetsområde’.

Solen ligger ganska lågt nu, men det är väldigt vackert att kura skymning här. Har man tur, hinner man ta ett foto under ‘blå timmen’… den är kort nämligen. Vi satt och åt när jag tittade ut… och hoppade upp och slet upp balkongdörren.

blatimmen

Min kompis mår bättre nu… Jag hade kokat en god laxsoppa och så tog vi ett par shots med ingefära-citron kryddat med kanel den här gången. När jag bytte buss vid sjukhuset på ditvägen tog jag ett par fina höstbilder, som jag ska lägga upp i morgon.

Ha en lugn måndagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så vackra bilder och solen mellan tallarna är verkligen lysande. Vilket skimmer!
  Skönt att di kompis mår bättre och att få besök är ju extra trevligt. Kan tänka mig att både laxsoppa och shottar oiggade upp.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Är man inte riktigt pigg och inte har någon matlust är det ju alltid godare när någon annan lagat maten och att man har sällskap när man äter. :)
   Ha en fin vecka!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>