Marja

Den långa resan.

Nya kuddöverdrag.

kuddar

Jag köpte två fina kuddöverdrag på rean hos Gudrun Sjödén när jag var i Stockholm. Var först i Gamla stan och där fanns det bara ett i den här färgen. Men de ringde till butiken på Regeringsgatan och där fick jag lägga undan ett till påföljande dag. Det är service det.
Överkastet är egentligen grågrönt och väggarna beige i mitt sovrum. Blev annan färg när jag krympte bilden.

I dag har jag inte varit ute… har haft ont i alla stora leder utav vädret. Men jag har dammsugit och städat undan lite, för på kvällen hade vi styrelsemöte med bostadsrättsföreningen hos mig. Vi skulle börja kl 19.00, men en kom redan strax efter sex, för hon hade för sig att vi skulle börja kl 18.30. Det gjorde ingenting, för vi fick en stund att prata lite privata saker innan de andra kom. Mötet gick bra. Jag hade kokat kaffe och bjöd på butterkaka från ICA. Vår ordförande studerar till läkare och får träna sig på att förklara vissa saker för oss. Han hade en intressant teori om mitt ‘svimningsanfall’ hos tandläkaren och yrseln i vissa lägen. Det hade med blodtrycket/ blodtillförseln att göra. Det händer en massa sinnrikt i kroppen som vi inte har en aning om.

I morgon blir det akvarellmålning. Jag missade första lektionen då jag var i Stockholm, så jag ser verkligen fram emot att få sätta i gång igen.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Judy

  Beautiful tulip pillows! Glad the board meeting went well. Post a picture of your watercolor painting if possible. Have a wonderful evening. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! In watercolour class we practiced on ‘negative painting’ again. I’ll take a picture and show later. :)
   Have a nice day! Hugs!

 2. Ditte

  Jättefina kuddöverdrag och toppen att du fick tag på ett till Bra service att lägga undan ett.

  Skönt att mötet kom igång tidigare och att dte gick bra. Skönt kan jag tänka mig.

  Önskar dig en fin kväll.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Det är alltid bra service hos Gudruns… de ringer och kollar storlekar och färger mellan butikerna i Gamla stan, på Regeringsgatan och Götgatan, men Lagerbutiken verkar vara en ö för sig. Men när Johanna och jag var på Lagerbutiken och jag uppgav mitt medlemsnummer i kassan, såg hon i datorn att jag hade handlat på två butiker de senaste dagarna och då bjöd de på kaffet vi hade druckit. Fint!
   Ha en fin torsdag!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>