Lage Olovsson

lördag

glesp

Byter och bättrar bitar av det glespanelade taket under joddlarbalkongen.
Fast igår blev det mest inre tjänst pga regnet och vresblåsten som slet och drog och dröjde sig kvar som ett bakrus efter dagar av storm och väta.
Det gäller att ta fram vad som möjligen nedärvt finns kvar av långväga lasskörarmentalitet och sas försöka stirra sig blind på hästens bakben. Att inse att man inte kommer att hinna med riktigt allt av vad den där som ömsom tittar på klockan och ömsom knackar en på axeln och menar att man snarast bör ta itu med.
Desto uppbyggligare är det då att t.ex. tänka på renoveringen av slottet Versailles 3000 fönster såsom det nyligen visades i tv. Där som man bara byter bitar av karmträt och blandar färg som vore det en exklusiv sås i vardande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.