Lage Olovsson

skogsdungen

004

Här inne i dungen gömmer hundkäx och midsommarblomster resterna av en byggnad.
Vegetationen tätnar kring tegelrester och en kullvält järnspis som kanske inte genast för tanken till något som engång sägs ha inrymt en telefonväxel. Säkert var den av den där väldigt analoga sorten där telefonisten omgående och på basis av vad som var allmänt känt kunde avslöja inte bara när men också varför det inte alls var lönt att försöka koppla fram samtalet.
idag strävar kommunernas växel att på ungefär samma sätt stämma i bäcken när det gäller inkommande telefonsamtal till tjänstemän och politiker. Enklare spörsmål ska så att säga kunna lösas av växelpersonalen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.