Välkommen till verkligheten!

För en dryg vecka sedan skrev jag om Jimmie och SDs löfte om deras populism och fantasisänkningar av bränslepriserna som inte blev av och nu får vi förklaringen:

”Ibland är verkligheten och spökar, säger SD:s ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjösted”

Undrar hur mycket av deras vallöften som kommer att hamna under den förklaringen?

Kanske dags att börja komma tillbaka till den riktiga världen och den verklighet vanligt folk befinner sig i….

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Drutten

  Just det… den riktiga världen som vi lever i. Det är länge sen jag höjde på ögonbrynen när det ena efter det andra icke verklighetsförankrade utspelet kommer, i rättvisans namn då vare sig det kommer från vänster eller höger numera. Men visst jag beundrar de som vill vara politiker idag det gör jag ärligen. Men jag gör som jag gjort de sista åren; tar min kaffekopp och sätter mig i fåtöljen och rullar med ögonen och drömmer mig tillbaka till min ungdom och minns hur himmelens roligt jag hade då.😄🥳❤ så nog har livet varit värt att leva.🥳😄kram.

  • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

   Det finns forskat på detta om vallöften och tydligen är svenska politiker ganska bra på att hålla dem. Iaf tills nu med alla blåbruna löften kanske?
   Om jag inte minns fel så tjatade Carl Bildt (M) om ”allt åt alla” på sin tid. Kanske även skulle gälla hans kumpaner i nuvarande M+KD+L-regeringskonstellation samt populistpartiet SD?
   Dröm på…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.