Marja

Den långa resan.

Ett födelsedagskort.

I dag fyller Ronja 11 år. Grattis, min mest älskade!

Här är kortet jag scrappade åt henne.

Jag köpte en schablon på Tiimaris utförsäljning och med den och vanliga stämplar har jag först gjort ett mönster på pappret. Sen har jag byggt på med dekorationer. Det blev en fin effekt med lager på lager.

I vårt kretsloppsrum hittade jag för en tid sen fina tapetstuvar med väskor på.

Jag tog en bit och tänkte att den kanske skulle komma till användning nån gång. Nu klippte jag ut en av väskorna, gjorde en skåra i den och stack ner några sedlar.
 
Det fina märket med “Mormors ögonsten” har jag hittat på Tradera.

Sidan med själva gratulationshälsningen lägger jag inte ut, för den blev som vanligt alldeles för gryllig. Men jag tror Ronja tycker om den i alla fall.

I dag har jag scrappat ett kort till Johanna, som fyller år den 1 maj. Det är en lördag, så jag har bestämt att vi tre ska åka på en weekendtripp till Tallinn. Jag ser verkligen fram emot det.

I dag är det grått och mulet. Det har regnat i natt och snön smälter med rasande fart. Utsikten från mitt skrivbord går i olika nyanser av grått.

Är det fler än jag som tycker att det grå också har sin skönhet?

 

Ha en skön fredagskväll!

6 kommentarer

  1. Babs

    Så otroligt vackert du har gjort, vilken rolig tapet och att du ser möjligheterna i att ta vara på den.
    Så kul med en resa till Tallin.
    Kram
    Babs

  2. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2010-04-09 18:16)
    Tack Babs. Jag skulle inte kunna tänka mig att ha en sån tapet, men den har fina väskor och små blommor. Som scrappare tar jag vara på allt.:)
    Kram

  3. Sus

    Ett sådant fint kort! Verkligen! Idén med väskan var ju också bara för rolig och bra.

    Tycker det är roligt att du/ni ska åka till Tallin, för det ska även jag någon gång i maj (oklart när, än så länge). Men vi är bara där över en dag, ska ni övernatta i Tallin också?

    Tallin är en underbar stad, tycker jag, jag var där strax efter murens fall och sedan en gång till. Men jag ser fram emot att komma dit igen.

    God natt
    nattugglan

    PS: Gryllig var ett spännande ord! DS

  4. Marja Granqvist

    Svar till Sus (2010-04-10 01:57)
    Vi ska sova en natt i Tallinn på ett spahotell nära gamla stan. Jag var i Tallinn för ett par år sedan och blev verkligen förtjust i staden.
    ’Grylligt’ är väl som det låter: rörigt, ostrukturerat och too much of everything. Skall lägga ut Johannas kort sedan. Det är verkligen stramt. Jag fick slå mig på fingrarna hela tiden.:)
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.