Marja

Den långa resan.

Hur tänkte de här?

Som bröllopspresent från Umeå kommun får Viktoria och Daniel var sitt fripass till alla event under kulturhuvudstadsåret 2014.

Hur tänkte man här? Jo, kommunen vill ha kronprinsessan och prinsen som beskyddare av kulturhuvudstadsåret. Man vill också att Viktoria ska inviga hela jippot.

Nu undrar jag:

1. Om Viktoria hade önskat komma till något arrangemang i Umeå under kulturhuvudstadsåret, hade hon då i annat fall fått betala ev. inträde själv?

2. Faller inte ett uppdrag som att ex. att inviga kulturhuvudstadsåret under Viktorias ‘arbetsuppgifter’?

3. Är det god smak att ge ett ‘arbetsuppdrag’ i bröllopspresent? Kunde kanske vara något att ta efter för alla chefer när någon i personalen skall firas: “Grattis, vi har bestämt att du ska få ytterligare ett uppdrag”.

Jag tycker att kommunen kunde ha låtit bli att ge någon present, som det var tänkt från början. Nu blev det ju lite skämmigt.

Ha en trevlig torsdagskväll <3

8 kommentarer

  1. Sus

    Haha, jag skrattar också! ”Grattis, du får mera jobb av oss” 🙂

    Kanske skulle hon inte ha haft tid att komma/lägga in det i sitt arbetsschema om hon inte hade fått det i present…? Då var det ju smart av kommunen, förstås 😉

    Kram

  2. Helena Nilsson Springare

    Det var en smått ”uppkäftig” present kan man ju tycka.. och jag undrar om paret ens kommer att minnas och veta vem de fick VAD av?? 😀 De behöver ju egentligen inget alls utan verkar ju ha allt och lite till. Av mig skulle de kunna få en.. hmm… *funderar* en rabattkupong på konsum kanske vore en originell grej? *skrattar*
    Kram

  3. Marja Granqvist

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-06-18 11:40)
    Ja,vad som helst, men inte en inbjudan till en arbetsuppgift år 2014. En varm kram hade jag kunnat ge dem.:)
    Kram till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.