Marja

Den långa resan.

Planerar resor.

I dag har jag varit och klippt mig och sen på Forex och växlat in euro. Onsdag morgon åker jag till Finland på några dagar. Jag tar som vanligt båten till Vasa och därifrån blir det buss i tre timmar till Björneborg (fi. Pori). Jag ska bo hos goda vänner i samma område där mitt föräldrahem fanns, hälsa på en gammal släkting och umgås med min yngre bror.

Jag håller också på att planera nästa resa, som går till Fåglum med stopp i Stockholm både på dit- och hemfärden. Jag flyger ner den 26/8 och sen börjar äventyret. Johanna har lovat följa med mig till Fåglum och det känns faktiskt tryggt. I Stockholm ska jag få låna exets nya lägenhet på Söder några dagar, vilket känns lyxigt.

Nu har det regnat ett par dagar och luftfuktigheten är extremt hög. Gräsmattorna jublar och har blivit fint gröna igen. Till min förvåning klippte vaktmästaren gräset mitt under hällregnet. Men ok, är det måndag så är det tydligen gräsklippning på scemat, oavsett väder.

Det verkar kul att fara fram och tillbaka med den lilla traktorn. Jag stod i fönstret och försökte fånga den på bild. Zoomade lite och tappade bort den… och… där for den

Visst ser det ut som om föraren sitter bak-och – fram?

Nu ska jag ställa mig och stryka framför TV:n och se om Lotta Engberg har fått tillbaka rösten.

Ha en trevlig måndagskväll <3

6 kommentarer

  1. Sus

    Oj då, så mycket resande du ska göra! Hoppas själviskt att du har möjlighet att titta in här i varje fall då och då?

    Oh, du kommer att trivas med att få komma till Finland igen, och så spännande att åka till Fåglum. Kanske ska du jobba lite på det nya skrivandet, också? 😉

    Kul att du har så många fina planer!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.