Marja

Den långa resan.

Jag är less.

Det blev en sväng till vårdcentralen i dag. Jag har inget tålamod med den här eländiga rosfebern. Den stora rodnaden på benet är på tillbakagång, men jag har några små ‘rosor’ runt fotleden som värker och själva leden är röd och mycket uppsvullen.

Efter en sömnlös natt ringde jag till vårdcentralen och undrade om det skulle vara så, efter åtta dagars tung medicinering? Min doktor var på kurs, men jag fick komma till en av distriktssköterskorna. Hon tyckte att jag skulle ge mig till tåls tills jag ätit hela penicillinkuren och sedan se ifall det blossar upp igen. I så fall har jag fått fel sorts penicillin.

I morgon har vi tjejträff. Längtar efter att få kommat ut ur ego-bubblan och träffa mina vänner. Jag har scrappat ett kort som vi ska skicka till en gemensam vän som är sjuk. Det blev ett somrigt kort. Så här blev framsidan.

Det enfärgade pappret är egentligen mörkgrönt. Det slår mig nu att kortet skapats ur min egen längtan efter sommar och en KRAM.

I morgon blir det bättre!
Kram på er alla <3

 

8 kommentarer

  1. Märta

    Hej! Det låter inte bra med benet. Stå på dig! Tycker inte du att det känns bra så är det så. Du kanske behöver byta pencillin. Hoppas du blir bättre. Underbart kort du gjort. Längtan till sommaren kan vara ett bra tema för den som varit sjuk. Krya på dig. Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till Märta (2010-12-02 20:22)
    Tack Märta! Jag ska se om jag kan vänta till på tisdag då min läkare kommer tillbaka, annars åker jag upp på akuten.
    Ha det bra! Kram

  3. Sus

    Jag lider med dig. Du måste i varje fall få sova! Så här kan du inte ha det 🙁

    Nää, ge dig inte till tåls om du inte får sömn, tycker jag.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.