Marja

Den långa resan.

Positiv måndag.

Pang, bom… och så fick vi sommarvärme! Jackan for av direkt jag ställde mig i busskuren.

I dag har jag varit på Hjärt- och kärlkirurgin på NUS och träffat den trevligaste läkaren. Det tycker jag inte bara för att han var tvungen att försäkra sig om att jag verkligen var pensionär, eftersom han tyckte jag såg så ung ut, utan för att han var lugn, sympatisk och inlyssnande. Mitt hjärta lät bra, blodtrycket var bra och han hittade pulsen överallt där den skulle vara. Japp, jag mår ganska bra nu.

Såren från rosfebern är helt läkta, men eftersom jag hade haft det så besvärligt, så tyckte han att om jag vill, så kan de operera bort den skadade venen (typ åderbråck) i preventivt syfte. Och det vill jag ju. Jag får antagligen vänta till efter sommaren, men det är okej. Det är inget större ingrepp och jag får åka hem samma dag, men doktorn sa att jag måste se till att ha mat hemma och någon att ringa till om jag behöver hjälp, eftersom jag bor ensam. Det var väl omtänksamt? Sa jag att han var trevlig?

I går när jag var ute och cyklade, såg den ena backen med den stora sprickan ut så här. Ta-daa!

Fint va? Ordentligt lagad med asfalt och inte bara ifylld med grus. Jag dristade mig att åka mitt på och det gick hur fint som helst. Bra där, Umeå kommun!

Ha en fin måndagskväll <3

 

8 kommentarer

  1. Babs

    Låter som en mysig läkare.
    Så fint att de har asfalterat sprickan.
    Här har det blivit sommar direkt.
    Sv. Jag dricker mjölk som törstsläckare
    Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till Annika Wikström (2011-05-10 06:54)
    Ja, sköterskan var också väldigt rar. Rosfeber är det värsta jag haft och den var så långvarig… två månader kan jag säga att jag var däckad. Men nu är jag bra. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.