Marja

Den långa resan.

Jag gör så gott jag kan.

Min kompis flyttade till en annan lägenhet i går , så i dag har jag varit hos henne hela dagen och försökt hjälpa till med uppackningen. Jag vet inte om jag var till så stor nytta, men det var trevligt att pula på tillsammans. Vi var i soprummet och tittade på sorteringssystemet och bar ner en massa saker, mest flyttlådor, till förrådet.

Sen åt vi gott och drack kaffe och satt och pratade mellan varven. Jag måste säga att min kompis har lyckats minimera antalet ägodelar en hel del. Ändå har hon ett fint hem med allt hon behöver.

Lägenheten var riktigt mysig  med naturen utanför knuten. Man kunde ligga på soffan och titta på träden utanför. Jag tror hon är nöjd.

I kväll är det Kulturnatta och fullt med folk på stan. Inte bara ungdomar, utan alla åldrar. Jag kunde ha hoppat av bussen och varit på stan en stund, men jag kände mig så trött att jag åkte hem direkt.

God natt mina vänner <3

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2011-05-22 07:23)
    Det är ju mycket trevligare att ha sällskap än att man ska stå och plocka upp själv. Jo, jag gjorde nog en hel del, men var ju hela tiden tvungen att fråga hur hon ville ha det.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.