Marja

Den långa resan.

Hemma!

Ja, då var jag hemma igen. Vad fort allt går. Man dimper ner i sin egen soffa och undrar om man verkligen varit borta. Känner ni igen den känslan?
Så väldigt länge har jag ju inte varit borta, men eftersom det har varit intensiva dagar, känns det som att jag hunnit med mycket.

Flygresan hem gick bra. Johanna körde mig till Bromma flygfält och vi hann med en sista fika innan jag måste i väg.

Här hemma har tiden stått stilla… utom på balkongen, där det blommar helt överdådigt i vissa krukor och chokladblomman har slagit ut med flera blommor. Jag ska ta några foton i morgon, så får ni se.

I morgon ska jag cykla till kompisens lägenhet och se om det hänt något där. Berättade jag att jag troligtvis dödat hennes fina orchidé? Jag trodde den var konstgjord. Längtar i alla fall efter en cykeltur.

Tänkte visa gårdagens köp på Gudrun Sjödéns lagerbutik. En enkel svart tunika i bomull, med en broderad dekoration, som ger stil åt hela plagget.

Och så regnjackan i siden. Jag tror inte den tål mer än lite duggregn, men tyget är behandlat på baksidan och den blir en idealisk vindjacka att ta med sig på sommaren. Den väger knappast någonting och är lätt att vika ihop i väskan. Och så är den snygg.

Jag skulle aldrig haft råd att köpa den i vanliga fall… nu betalade jag bara ca15% av ursprungspriset.

Ha en trevlig onsdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ja det hjälps inte, man kan ha det hur bra som helst då man är borta men hemma är alltid hemma. Där man har sina egna saker och sina egna rutiner. Så den som skrev det lilla ordstävet: Borta bra men hemma bäst…behövde nog inte klura så mycket 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.