Marja

Den långa resan.

Snart har jag ett nyckelskåp.

I går fick jag en ofrivillig vilodag. Medicinkuren för urinvägsinfektionen tog slut och då pajade min mage. Det var som att den skrek att nu får det vara nog! Jag förstår den och är tacksam att den klarade av hela kuren så att jag blev kvitt infektionen.

Jag var bortbjuden på lunch, men fick tyvärr ringa återbud och låg sedan jag på soffan med radion pratandes i bakgrunden. Det var så där skönt och tryggt som när jag var liten och de vuxna satt och pratade medan jag skulle sova. Visst har ni också upplevt det?

Mot eftermiddagen pallrade jag mig ut till Kupan, för jag hade sett ett nyckelskåp som jag ville ha. Först tyckte jag det var fult, men sen kom jag på att jag kunde ju altra det med scrappingpapper och dekorationer.
När jag kom till Kupan var skåpet borta och det grämde mig så fruktansvärt och jag tänkte att jag MÅSTE ha det och det MÅSTE finnas på någon annan hylla, så jag letade och letade och skickade flera önskningar till universums makter att jag skulle hitta det. När jag gett upp tanken och plockat på mig lite spetsar och knappar HITTADE jag det… på möbelavdelningen. Där låg det bara… mitt framför ögonen på mig. Hur l.y.c.k.l.i.g. blev jag inte då? Tack, tack, alla högre makter! Jag behöver ett nyckelskåp och nu ska jag pimpa det såå vackert.
Men först skall jag göra tre layouter med pirat-tema till Ronjas album. Jag har skissat och valt ut papper, funderat på texter och knåpat ihop en dödskalleflagga, så på lördag är jag rustad till tänderna och taggad till tusen.

Nu har man slagit gräset på området mellan cykelvägen och E 4, men lämnat en ganska lång sträng med vilda blommor. Som en lång blomsterrabatt. Riktigt fint är det.

Ha en skön tisdagskväll <3

 

6 kommentarer

  1. Birgitta J:n

    Du är ju för härlig!!! Visst känner man igen det där med tryggheten (även om det stormade rätt ofta i mitt barndomshem!). Sedan det där med ett fynd som man så hett eftertraktar…man hoppas, hoppas, HOPPAS att någon har tittat på det och lagt tillbaka det på något annat ställe. KUL att du fick ditt nyckelskåp!Vi får väl se resultatet? Du har ”så mycket för dig” – det är roligt att läsa…Ha det fint!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Birgitta J:n (2011-08-02 20:11)
    Klart att jag kommer att visa nyckelskåpet + ett förvaringsfack som jag också ska altra och ha i hallen som postfack. De ska liksom matcha varandra, har jag tänkt.:) Kram

  3. Babs

    Vilken tur att du hittade det till slut, du skulle ha köpt det första gången du såg det men nu blev det ju bra ändå,
    Ser fram emot att se hur du får till det med det.
    Kram

  4. Lina

    Jamen skynda dig att altra då så vi får se! 😀 Och glöm inte att ta före- och efterbilder, sånt är alltid kul att titta tillbaka på. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.