Marja

Den långa resan.

Det blev inget.

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Det blev inget pysselträff för mig idag. Min mage pajade ju i måndags, troligtvis av medicinkuren jag ätit, och hela veckan har jag gått på halvfart och känt mig så där halvt ur form. I natt fick jag vansinnigt ont igen och kunde inte sova, så i morse fanns ingen annan råd än att skicka iväg ett mail att jag inte kunde komma.

Jag som var så förberedd. Jag hade packat en lätt packning, för jag skulle åka buss, och gjort i ordning mat och fika att ta med. Det hade ju varit en idealisk dag att sitta inne och scrappa, eftersom det regnar. Nåja, om bara fyra veckor blir det en ny träff…

Det har regnat i går och i dag och det är bra. Gräset och blommorna behöver ett ihärdigt strilande sommarregn för att kunna dricka sig riktigt otörstiga. De korta åskskurar som kommit tidigare i sommar har bara nuddat vid marken och sedan dunstat vidare.

Jag älskar sommarregn. I går var jag ute och cyklade och drog i mig den friska luften och den gröna doften. Om jag orkar ska jag dra på mig stövlarna och regnkläderna och gå upp i Gammliaskogen lite senare. Eller kanske i morgon. Känner mig ganska risig fortfarande.

De här växterna har sina rötter i springorna i stenmuren på gaveln till det gamla Bränneriet på Söder i Stockholm.


 

Jag ska berätta om det huset en annan gång.

Ha en trevlig lördagskväll <3

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.