Marja

Den långa resan.

Angels with Attitude.

Varje jul får jag en ängel i julklapp och årets ängel gjorde mig speciellt glad. Den är gjord av en återvunnen läskburk av zulu-ungdomar i Sydafrika och ingår i ett projekt som heter “Angels against Crime”. De här ungdomarna är föräldralösa och intäkterna går till deras uppehälle och utbildning. 
 
 

Ängeln är verkligen välgjord och har en vacker liten kristall som huvud. Man kan trä ett band genom glorian och hänga den ex. i julgranen. Den är köpt på Designtorget i Stockholm och eventuellt finns den i Designbutiken här i Umeå. Jag ska kolla upp det nästa gång jag är i stan, för jag vill gärna ha en eller ett par till. 

Själva änglarna presenteras som Angels with Attitude”. Jag kände väldigt goda vibrationer när jag öppnade paketet, men sen tänkte jag på de stackars små fingrarna som arbetat med metallen, för kanterna är vassa. Vi får hoppas att de lärt sig arbeta med en skonsam och säker teknik.

I dag har jag varit på en liten utflykt. Jag ska nämligen påbörja ett spännande projekt nästa år. 

Ha en fin torsdagskväll <3
 

 

4 kommentarer

 1. Babs

  Det var mig en riktigt fin ängel men ser lite vass ut.
  Så spännande med ett nytt projekt – nu gör du mig nyfiken men jag får väl hålla mig tills du berättar.
  Svar. ja jag tänker ibland på vår Hankyblogg och alla våra inlägg som bara är borta – konstigt.
  Som du vet så sparade jag ned alla mina inlägg men de försvann ju sen när den gamla laptopen kraschade, nånstans måste de ju finnas.
  Kram

 2. Marja Granqvist

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-12-31 00:07)
  Den här är köpt på Designtorget i Stockholm. Designbutiken i Umeå brukar ha samma produkter… ska kolla. IM-butiken har kanske också…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.