Marja

Den långa resan.

I röjartagen.

Jag håller på och röjer här hemma. På onsdag kommer fotografen som ska fotografera min lägenhet inför försäljningen. Huu, vad jag gruvar mig.

Jag har ett plottrigt hem, med fotografier uppåt väggarna och änglar flygande överallt. Allt måste tas ner. Tandborsten och annat ’personligt’ måste gömmas. Det ska helst inte synas att någon bor här. Jag gör mitt bästa och tycker att det börjar bli tråkigt att bo här, men så här måste jag ha det nu framöver.
All världens barn har fått ett tillfälligt hem i linneskåpet. Men bara tillfälligt, för på onsdag får de flytta tillbaka på fönsterbrädan i vardagsrummet. Nån måtta får det väl ändå vara.

Jag hittade ett fynd från Myrorna i byrålådan. Ett par bomullssockar med lösa benvärmarskaft av märket Vogue, fortfarande i ursprungsförpackningen. Mjuka och sköna att ha hemma. 

Inuti tomaten som jag hittade i fickan fanns ett hjärta! Creepy!

Ha en trevlig lördagskväll <3

 

4 kommentarer

  1. Terttu

    Hei Marja!

    Jag har också städ-flytt på gång. Alltså jag flyttar grejorna från min butik. I 20 år har jag haft butiken. Det blir minnen hela tiden i samma takt när undangömda saker kommer fram. Lycka till!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Terttu (2012-02-25 19:19)
    Ja, tänk så mycket man samlar på sig och så mycket man har glömt att man har. Det behövs nog en rensning med jämna mellanrum. Lycka till med din flytt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.