Marja

Den långa resan.

Kort uppdatering.

Har precis kommit hem från ett något förvirrat informationsmöte med min bostadsrättsförening. Vi ska byta fönster och åtgärda ventilationen och så stora åtgärder måste diskuteras ordentligt. Synpunkterna är många och vissa frågor tas om och om igen. Jag tycker många är dåliga på att lyssna på det som sägs. 

För övrigt har jag gnott här hemma i dag inför morgondagens fotografering. Försökt få diskbänken att skina, kyl- och frysdörrar likaså. Jag tog till och med loss innerglaset på ugnsluckan för att gnida bort smutsränderna mellan glasen. Eftersom spisen är ganska ny har jag bara gjort det en gång tidigare och nu kom jag inte på hur jag skulle få tillbaka glaset. Till slut fick jag leta fram instruktionsboken och då gick det.
Nu gäller det för mig att inte stöka till det igen.

Jag tror jag ska sticka några varv på halsduken. Har lite flyttångest.

God natt mina vänner <3 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.