Marja

Den långa resan.

Earth Hour i morgon.

I morgon är det återigen dags för Earth Hour. Jag fick ett påminnelsemail från Världsnaturfonden:

"Nu släcker världen för klimatet – Släcker du?
Nu på lördag 31 mars kl 20.30 är det dags igen att släcka för Earth Hour. Earth Hour är världens största klimatmanifestation och en visuell signal till makthavarna om att ta miljöfrågorna på allvar. Manifestationen går av stapeln i minst 135 länder runt klotet under tjugofyra timmar från öst till väst. I år bevakas evenemanget till och med från rymden. Ju fler som släcker desto starkare blir signalen. Att inte släcka är också en signal. Är du med?" 
 
Läs mer och gå in och anmäl ditt deltagande på:

Jag kanske lät lite väl dramatisk i gårdagens inlägg. Fick ett mail från en orolig vän som undrade om det hänt något.
Det handlar förstås om lägenhetsförsäljningen och jag har en tendens att stressa upp mig om jag måste ta snabba beslut och om allt inte går riktigt som jag planerat. På måndag vet jag. 

I natt sov jag som en stock och har mått jättebra i dag. I bussen på väg till Strömpilen och ICA-Maxi tänkte jag ”Så här bra kan man också må. Det ska jag komma ihåg.” Det är så härligt när man kan tänka så och har tid att känna efter. 

Min granne kom upp en sväng med ytterligare lite restgarner. Hon har nog bidragit med garn till 10 meter halsduk vid det här laget. 

I kväll börjar Let’s Dance på TV4. Jag har ingen favorit än i år. Min favoritproffsdansare Tobias Karlsson ska dansa med Camilla Henemark. Det blir säkert bra, han gjorde ju underverk med Elisabet Höglund.

Nu sprider sig en ljuvlig doft från köket. Jag bakar en citronkaka med päron i. Recept kommer i morgon.

 Ha en mysig fredagskväll <3

6 kommentarer

 1. Annika Wikström

  Läste om nån halsduk man skulle sticka till återvinningen och målet var en mil tror jag, är det det du stickar till? 🙂
  Jag kan inte sticka så jag skriver i stället 😀
  Kram!

 2. Marja Granqvist

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-03-30 20:22)
  När du kommer till mig och beundrar mina nya sovrumsgardiner, ska jag baka den här kakan och bjuda på.:) Kram

 3. Marja Granqvist

  Svar till Annika Wikström (2012-03-30 20:26)
  Ja, det är 1-milahalsduken jag stickar till.:) Den ska bli ett rekord och sedan göras om till barnhalsdukar och filtar till ett barnhem i Ryssland. Hösten 2014 ska den vara färdig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.